25 Mart 2017 Cumartesi

Yorum: Nivea Pürüz Karşıtı 3'ü 1 Arada Yüz Temizleyici

 Herkese selam! :) Güzel bir yüz temizleyici aradığım dönemde,  satıcı kızın aşırı derecede iyi yorumları yüzünden maalesef almış olduğum nivea üçü bir arada yüz temizleyiciyi yorumlayacağım.

nivea_puruz_karsiti_3ü_1_arada_yuz_temizleme

Temizleme, Peeling ve maske özelliği varmış. Parlamayı azaltır, pürüzlerle savaşır, cildi düzeltir, tahriş etmez yazıyor üzerinde. Fakat ne yazık ki benim için tam bir hayal kırıklığı oldu bu temizleyici.

Üzerinde yazan hiçbir vaadi gerçekleştirmedi; aksine, iyice durulamış olmama rağmen yüzümün temiz ve ferah olduğunu hissedemedim. Sanki bir yığın nemlendirici sürmüşüm de onu durulamaya çalışmışım gibi bir his bıraktı.

Hafif makyaj yapmama rağmen, bununla yüzümü yıkadıktan sonra ıslak mendille de yüzümü biraz sildim ve  bb krem kalıntılarını ıslak mendilde görebildim. Yani derinlemesine bir temizlik kesinlikle sağlamıyor. Böyle bir ürünün iyi bir peeling özelliği göstermesi de beklenemez zaten. Tek bir şeyini beğendim, o da ferah kokusuydu.

 Paranızı çöpe atmayın derim ben; hiç tavsiye etmiyorum... Bunun yerine, daha önce yorumlamış olduğum Clean & Clear Arındıcı Yüz Temizleme Jelini tavsiye edebilirim.