2 Nisan 2017 Pazar

Güzel ve Çirkin Filmi

Herkese selamlar :) Bir süredir merak ettiğim Güzel ve Çirkin filmini sonunda bugün izleyebildim. 

Filmin tüm fragmanlarını izlemek için TIKLAYIN

guzel_ve_cirkin_filmi_yorumlar

 

Vizyon Tarihi: 17 Mart 2017
Yapımı : 2017 - ABD
Tür : Fantastik , Müzikal , Romantik
Süre: 129 Dak.
Yönetmen : Bill Condon
Oyuncular : Emma Watson , Dan Stevens , Luke Evans , Ewan McGregor , Gugu Mbatha-Raw
Senaryo : Bill Condon , Stephen Chbosky , Evan Spiliotopoulos
Yapımcı : Steve Gaub , David Hoberm




 Konu

Bir prense büyü yapılmıştır ve prens bir canavara dönüşmüştür. Şatosundaki uşakları da konuşan ve hareket edebilen eşyalara dönüşmüştür. Eğer 10 yıl içerisinde, canavar prense aşık olabilecek bir kadın çıkmazsa, prens sonsuza kadar canavar olarak kalacak, konuşan eşyalar(yani uşaklar) da cansız birer nesneye dönüşecektir.

Bir gün, Maurice adındaki yaşlı bir adam, prensin şatosuna girer ve canavar prens sinirlenince, adamı tutsak eder. Maurice'in kızı Belle bunu duyunca hemen şatoya gider ve babasının serbest kalması karşılığında, kendisi tutsak olmayı seçer. Şatodaki eşyalarla ve bir süre sonra da canavarla arkadaş olabilmeyi başarır.



Fakat uzun zamandır Belle'e karşılıksız bir şekilde aşık olan ve onunla evlenmek isteyen Gatson, Belle ve babası bu evliliği istemedikleri için çok sinirlenmiştir ve canavarı da öldürmek için kasaba halkını kışkırtır, elinden geleni yapmaya çalışır.



Genel Yorumlarım

Filmi 3d olarak izlediğim için midir bilmiyorum ama, hemen hemen tüm sahneler çok etkileyiciydi. Özellikle filmin sonlarına doğru inanılmaz bir heyecan ve duygu hissediyordum içimde... Ve film bittiğinde, bir yaratığa bile aşık olunabileceğini çok derinden duyumsadım. Kimi yerleri çok duygu dolu, kimi yerleri de kahkaha attıracak kadar komikti.

Eğer izlemeye karar verdiyseniz mutlaka sinemada, 3d olarak izlemenizi tavsiye ediyorum. :)