22 Nisan 2018 Pazar

DIY Bahçe Dekorasyonu Önerileri

 Herkese selamlarr! Bahçe dekorasyonuyla ilgili her şeyi ne kadar sevdiğimi biliyorsunuz. :D Özellikle mumluklar ve rengarenk saksılara bayılıyorum. Vee bahçe dekorasyonu üretebilmek için yaratıcılığımızı destekleyecek bazı fikirlerle karşınızdayım.

Variller

Varilleri sprey boyayla ve ardından fırçayla boyayıp çok şirin karakterler haline getirebilirsiniz. İçinde rengarenk çiçekler de yetiştirirseniz inanılmaz tatlış bir bahçe dekorasyonunuz olur.



Tahta Sandalye

Tahta sandalyeleri istediğiniz renkte boyayıp ortasını boşluk haline getirerek birbirinden güzel bitkiler yetiştirebilirsiniz.



Taş Boyamak

Taşları akrilik boya ile istediğiniz gibi boyayabilir ve bahçenizi renklendirebilirsiniz. Boyanın bozulmaması için, kuruduktan sonra üzerini cila ile kaplayabilirsiniz.





Yağmur Botları

Kullanmadığınız yağmur botlarının yan veya alt ksıımlarında suyun geçmesi için birkaç delik açtıktan sonra istediğiniz bitkiyi yetiştirebilirsiniz. Bunları bahçe duvarınıza veya ağaç dallarına astığınızda oldukça sevimli ve farklı bir dekorasyon elde etmiş olursunuz.