7 Ocak 2018 Pazar

Kızlar Gecesi - Rough Night

 Herkese selamm :) Çok eğlenceli, sürükleyici, iyi ki izlemişim dediğim Kızlar Gecesi filminden bahsetmek istiyorum. Başrolünde Scarlett Jhonson'ın oynadığı neredeyse hiçbir film kötü değil bence zaten. 



Konu

Üniversiteden yakın arkadaş olan 4 kadın, aralarından biri evleneceği için hafta sonu bir araya gelip bekarlığa veda kutlaması yapmak isterler. Bir villa kiralayan 4 arkadaşa, bir kişi daha katılır; evlenecek olan kadının yakın arkadaşıdır bu.

Erkek bir striptizci çağırırlar ve bir kaza sonucu striptizci adam ölür. Kadınlar, hapse girmemek için ne yapabileceklerini planlamaya çalışırlar ve planlarını gerçekleştirirken ortaya çıkan karışıklıklar sonucu her şey sarpa sarar ve çıkmaza sürüklenirler. Bu sırada bizler de son derece eğlenceli ve komik sahnelere tanık oluruz.

Genel Yorumlarım

18 yaş üzeri bir film olan Kızlar Gecesi'ni, konusunu hiç bilmeden rastgele açıp izlemiştim. Birisinin ölmesi ve bu sahnenin açıkça çekilmesi, acaba komedi değil de gerilim filmi olabilir mi diye düşündürdü beni. Ama hayır, çok iyi bir komedi filmiydi kesinlikle. Kahkahalarla güldürmüyor belki ama çok çok eğlenceli ve keyifli; vaktinizi iyi değerlendirmek isterseniz bu eğlenceli filmi izleyebilirsiniz. :) Herkese iyi seyirler...