8 Ocak 2018 Pazartesi

Korku Kayıtları - The Crucifixion

 Tekrar selamlarr :) Şimdiye kadar izlemiş olduğum korku filmleriyle kıyasladığımda beni en az onlar kadar korkutan ama sıralama olarak daha ortalara koyabileceğim bir film olan Korku Kayıtları'ndan bahsedeceğim.

Konu

Romanya'daki bir kasabada, 5 din görevlisi şeytan çıkarma ayini sırasında bir rahibenin ölümüne sebep olurlar. Genç bir gazeteci olan Nicole olayı araştırmak ve bir makale yazmak için Romanya'daki bu kasabaya gider. Burada tanıdığı Rahip Anton'dan öğrendikleri ve şeytan çıkarma ayinini görmüş olan, ve ölen rahibenin en yakın arkadaşı olan rahibeden duyduklarıyla birlikte kafasındaki bazı şeyleri sorgulamaya başlar ve bazı doğaüstü şeyleri fark eder.

Genel Yorumlarım

Çığlık atmama sebep olacak sahneleriyle, diken üstünde izlemiş olduğum bir filmdi korku kayıtları... Bazı ruhani sahneler biraz abartılmasaydı film bittikten sonra da korkum devam edebilirdi ama iblisle kurulan iletişim filmin sonlarında fantastik olacak derecede abartılmıştı ve bu da izlerken yaşanan korkunun bende yer etmemesini sağladı. Korku Seansı, Anabelle gibi filmlerde bu tam tersiydi; hala etkisindeyim onların.

Sonuç olarakk, korku filmi izleyesiniz geldiyse kesinlikle bu filmi açabilirsiniz. Birçok korku türündeki filmle kıyasladığımda son derece iyi bir film Korku Kayıtları. İyi seyirler herkese :)