6 Ocak 2017 Cuma

Yorum: Clean&Clear Arındırıcı Yüz Temizleme Jeli

  Herkese selam! :) Yaklaşık 1 yıldır kullanmaktra olduğum bir yüz temizleme jelinden bahsedeceğim. Aslında Peeling de diyebiliriz. 

[caption id="attachment_849" align="alignleft" width="300"]Oil-Free (Yağsız) ''İlk günden itibaren daha yumuşak bir cilt için Cildi temizler& mikro tanecikler sayesinde tıkanmış gözenekleri arındırır. Oil-Free (Yağsız)
''İlk günden itibaren daha yumuşak bir cilt için
Cildi temizler& mikro tanecikler sayesinde tıkanmış gözenekleri arındırır.[/caption]

Benim için temizleme jellerinin köpürmesi ve ferah hissettirmesi önemli. Bu temizleme jeli de içindeki küçük tanecikler sayesinde peeling etkisi göstererek derin bir temizlik ve ferahlık hissi sağlıyor.

Tanecikler küçük olduğu için cildi yıpratmıyor da. Ten makyajını iyice çıkarabiliyor. Ekstra makyaj temizleyici kullanmaya gerek kalmadan oldukça ferah ve temiz hissettiriyor.

Birazcık kuruluk hissi bırakıyor ama ben bunu şimdiye kadar kullandığım bütün temizleme jellerinde de hissetmiştim. Sonrasında hafif bir nemlendirici krem kullandığınızda sonuç mükemmel. :)

Arkasında yazanlar:

''Arındırıcı yüz temizleme jeli, içeriğindeki mikro tanecikler sayesinde, gözenekleri tıkayarak siyah nokta ve sivilce oluşumuna neden olan kiri, yağı ve ölü hücreleri temizler. Arındırıcı özelliği ile cildi temizler ve pürüzsüzleştirir. ''

Kullanımı: Islak yüzünüze masaj yaparak uygulayın ve nazikçe masaj yaparak köpürtün. Bol suyla durulayın.

Sadece harici kullanım içindir, gözle temasından kaçının. Temas halinde bol suyla durulayın. Cildiniz tahriş olursa kullanımı bırakın.