25 Aralık 2016 Pazar

Yalnızlar Şöleni - Cynthia Freeman

 Herkese selamlar! :) Yalnızlar Şöleni isimli kitabı az önce bitirdim. Her bir karaktere söylemek istediğim öyle ok şey birikti ki içimde. Pembe dizi tadındaki bu etkileyici kitabın konusundan kısaca bahsetmek istiyorum.

yalnizlar_soleni_kitap_yorumu

cute-hearts-t6
Konu

  Janet 19 yaşındayken, ünlü bir manken olma hayaliyle Kansas'tan New York'a geliyor. Güzelliği sayesinde kısa sürede ünlü dergilere çıkmaya başlıyor.

Ama Bill'e aşık oluyor ve bu aşk ilk başta platonik gibi görünse de çok geçmeden karşılıklı, tutkulu bir aşka dönüşüyor ve evleniyorlar. Bill kendini evliliğe hazır hissetmediği halde, Janet'sız yapamadığı için onunla evleniyor ve Janet de çalışmayı bırakıyor. Her şey çok güzel giderken ikisinin de ummadığı şeyler gerçekleşiyor ve yıllar sonrasının pişmanlıkları, duygusal çalkantıları eşliğinde hayatları değişmeye başlıyor.

cute-hearts-t6
Genel Yorumlarım

  Aklımı tamamen dolduran, karakterlerin oldukça gerçekçi olduğu son derece sürükleyici bir kitaptı Yalnızlar Şöleni. Bazı yerleri klişe gibi gelse de genel olarak çok güzeldi.

  Kitabı bitirdiğimde şunu hissettim: Karakterlerin hayatını kendi düşüncelerimi epey etkilemiş ve kendime birçok ders çıkarmışım.

Neyse. :) Özellikle tavsiye edeceğim kadar muazzam bir kitap değil ama sizi içine çeken olayları ve karakterleri yönünden çok başarılı oluşu okumaya değer bence.