21 Aralık 2016 Çarşamba

İntikam Meleği - Sidney Sheldon

Merhaba:) İntikam meleği kitabınsa başlarken, bu kadar güçlü ve etkileyici bir kurguyla karşılaşacağımı tahmin etmiyordum.

kitap

Konu


Kısaca konusundan bahsedelim. Baş karakterimiz Tracy, bebek bekleyen, evlenmek üzere olan ve nişanlısı Charles'a deli gibi aşık bir kızdır. Bir gün Tracy'nin annesi intihar eder ve Tracy olan biteni annesinin bir dostundan öğrenir. Annesi dolandırılıp aile şirketi iflas edince çareyi intihar etmekte bulmuştur.


_sidney_sheldon_intikam_melegi_kitap_yorumlarim  Tracy annesini dolandırıp babasından kalan şirketi iflasına sebep olan dolandırıcıyı bulup intikam almak ister. Ama  bazı talihsizlikler ve sürprizlerle karşılaşınca kendini hapiste bulur. Ama çok geçmeden suçu bağışlanır ve tekrar çıkar. Bu arada nişanlısı Charles onu terk etmiştir. 


Tracy'nin intikam alacağı insanlar epey birikmiştir ve çok sağlam intikam planları yapar. Hayatının geri kalanı oldukça heyecanlı geçer.



kitap


Genel Yorumlarım


Kitaba ilk başladığımda sıradan bir aşk hikayesiyle karşılaşacağımı düşünmüştüm. Ama okudukça olaylar gelişti ve daha etkileyici bir hale geldi. Soluksuz okunan bir kitaptı İntikam Meleği. Yeni baskısı yok ama bence kesinlikle tekrar basılmalı. Sidney Sheldon'un başka kitaplarını da hevesle okuyacağımı tahmin ediyorum. Şimdilik hoşçakalın, iyi okumalar... : )


kitap


Altını Çizdiklerim


Bazen hayat insana haksızlık yapabilir, diye düşündü. Haksızlıkların acısını çıkarmak da bize düşer. (sf 238)