21 Eylül 2016 Çarşamba

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı

   Merhabalar. :) Geçen hafta izlemiş olduğum bir animasyon film Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı. Çılgın Hırsız'ın yaratıcıları tarafından yapıldığı için eğlenceli olacağını düşünerek ve biraz da beklentiyle gittim bu filme. Fragmanından anlaşıldığı kadarıyla çok eğlenceli bir yapım gibi gelmişti. 

Vee beklentilerim kesinlikle boşa çıkmadı. Çok tatlı karakterleri,evcil_hayvanlarin_gizli_yasami akıcı bir olay örgüsü ve birbirinden komik sahneleri ile oldukça keyifli ve her yaşa hitap eden bir animasyon. Çocuklarınızla birlikte sıkılmadan izleyeceksiniz.

Filmin konusu evcil hayvanların, sahipleri işe gittikten sonra yaşadıkları evde yalnız kaldıklarında başlarından geçen olaylar çevresinde ilerliyor. Katie, sadık köpeği Max'in yanına, adını Luke koyduğu büyük bir köpek getiriyor. Max ve Luke önce anlaşamasa da daha sonra aynı noktada birleşiyor ve birlikte birçok maceraya atılıyorlar. Bu arada yan yana bulunan evlerdeki tüm evcil hayvanlar birbirini tanıyor; Max ve Luke ile birlikte ister istemez onlar da maceraya katılıyor. Sokağa atılmış hayvanlardan oluşan kötü bir çete ile mücadele ediyor, hayvan toplayıcılardan kaçmaya çalışıyorlar ve karşımıza çok komik, çok heyecanlı sahneler çıkıyor.





Neyse fazla uzattım sanırım. :) Animasyon izlemeyi seviyorsanız mutlaka izlemeniz gereken bir film Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı.



[caption id="attachment_638" align="aligncenter" width="300"]evcil-hayvanlarin-gizli-yasami Bütün karakterler çok şeker ve sempatikti ama özellikle bu kediye bayıldım ben. :)[/caption]